Tervetuloa terapiapalveluideni sivuille!

Olen musiikkiterapeutti, psykoterapeutti ja musiikkipsykoterapeutti Said Amrane. Minulla on yli 20 vuoden kokemus monipuolisesta terapiatyöstä. Olen työskennellyt monenlaisissa työympäristöissä sekä palkkatyöntekijänä että yksityisenä palveluntarjoajana. Olen auttanut työssäni monenlaisia asiakkaita ja tästä on karttunut ymmärrystä erilaisten asiakasryhmien tarpeille. Kantavana ajatuksenani on kohdata ihminen juuri sellaisena, kuin hän itse itsensä kokee.

Olen empaattinen, ammattitaitoinen ja osaava terapeutti ja tukenasi, kun tarvitset apua elämäntilanteessasi. Olen Kelan hyväksymä palveluntarjoaja ja HUS:n sopimuspalveluntarjoaja. Palveluihini kuuluvat musiikkiterapia, psykoterapia ja ryhmäterapia. 

Olen Valviran laillistama psykoterapeutti. Tarjoamani musiikki- jpsykoterapiat lasketaan terveydenhuoltopalveluiksi ja ne on vapautettu arvonlisäverosta, kun hoitosuhteen perustana on lääkärin lähete. 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tilanteestasi ja mahdollisesta yhteistyöstä!

 

Palvelut

Musiikkiterapia (yksilöterapiana)

 • Musiikkiterapiaa Kelan vaativana lääkinnällisenä (VLK) kuntoutuksena  

 • Musiikkiterapiaa Kelan kuntoutuspsykoterapiana 16–25-vuotiaille

 • Musiikkipsykoterapiaa omalla kustannuksella tai muulla rahoituksella

 • Lasten ja nuorten musiikkiterapiaa HUS-kuntayhtymän ostopalveluna

Psykoterapia (yksilöterapiana)

 • Psykoterapiaa Kelan vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena (VLK)

 • Psykoterapiaa Kelan kuntoutuspsykoterapiana 16–67-vuotiaille

 • Psykoterapiaa omalla kustannuksella tai muulla rahoituksella

Ryhmäterapia:

Kelan kuntotuspsykoterapiana

 • nuorten 16-25v musiikkiterapiaryhmät mahdollisia (Jos samaan ryhmään sopivia ryhmäläisiä min. 4kpl)  

Muiden ryhmien kohdalta kannattaa olla yhteydessä lähettävään tahoon.

(Sopimukset mahdollisia mutta ei tällä hetkellä näköpiirissä)

Ryhmien kohdalla tärkeäksi nousee yhteistyö lähettävän tahon kanssa, jotta ryhmäläisten valinta onnistuisi. On tärkeätä että ryhmä on oikeanlainen: jokaiselle ryhmäläiselle sopiva. 

Please reload

Ajankohtaista

31.10.2019

Remontti valmis.

Paluu normaaliin on nyt tapahtunut huomaamattomasti.

Eli näin jälkijättöisesti pitää todeta että talon remontti sekä ulkoportaiden saneeraus joka tuli siihen päälle ovat molemmat nyt takana päin.

Iltaiaisin suositaan sivuoven sisäänkäyntiä parkkipaikan puolelta. Huomioittehan että sisältä ei aina näe kunnolla ulos valaistuksen takia. Toivottavasti ymmärrystä löytyy myös sille talon säännölle, että ulkopuolisia ei saa päästää sisälle neljän jälkeen tai tilanteissa kun ovet on lukittuna.    

23.11.2019

Remontti haittaa toimintaa Tiukula-talossa

Tiukula-talossa on remontti käynnissä aina tammikuulle asti. Remontti ei koske vastaanottotilaani, joka on pohjakerroksessa. Toimintani jatkuu siis entisellään.  

Erona aiempaan on se, että odotustilat ovat tilapäisesti pois käytöstä remontin ajan. Kulkureiteillä voi myös olla ylimääräistä tavaraa. Lisäksi ulko-ovet ovat kiinni myös päiväaikaan. Odotustiloissa säilytetään tällä hetkellä remontin takia remontoitavan kerroksen kalusteita.

Kannattaa siis varautua siihen että joutuu odottamaan tunnin alkua ulkona. Saattajille tämä voi tuoda hankaluutta kun keli on jo melko kylmää. Lähellä on kuitenkin kirjasto ja kahvila joissa voi lämmitellä.

30.10.2018

Uudet kotisivut on avattu!

Amranen terapioiden uudet kotisivut on avattu! Sivuilla kerrotaan tarkemmin eri terapiapalveluista, joita tarjoan. Linkit-sivun kautta pääset tutustumaan tärkeisiin yhteistyötahoihin. 

 

Sivut päivittyvät vielä.

 

Valmista pitäisi olla 31.12.2018 mennessä. Tavoitteena on, että kaikki tärkeä tieto on saatavilla helposti ja sivusto toimii sekä älylaitteilla että pöytäkoneella. 

30.10.2018

Vapaita terapia-aikoja saatavilla

Uusilla kotisivuilla tiedotetaan myös ajankohtaisista asioista. Terapiapaikkoja vapautuu vuoden vaihteessa. 

Ota yhteyttä puhelimitse 041 518 1068, niin keskustellaan tilanteestasi ja hoitovaihtoehdoista tarkemmin!

Please reload

Terapeutti Said Amrane

 • Yksityinen ammatinharjoittaja

 • Kouluttajapsykoterapeutti musiikkipsykoterapiassa

 • Musiikkiterapeutti (Master of Arts)

 • Psykoterapeutti (ET)

 • Kelan sopimus kuntoutuspsykoterapiasta: 

  • musiikkiterapia 1625-vuotiaille

  • psykoterapia 16–67-vuotiaille

 • Kelan sopimus vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta

  • musiikkiterapia alle 65-vuotiaille (yksilökuntoutuksena) 

  • psykoterapia alle 65-vuotiaille (yksilökuntoutuksena) 

 • Sopimus lasten ja nuorten  musiikkitrapiasta (HUS)

 • Työkielet: suomi ja "musiikin kieli" – tarvittaessa englanti ja ruotsi. Kokemusta on myös erilaisten puhetta korvaavien menetelmien käytöstä.

Empaattinen, ammattitaitoinen, luova ja osaava terapeutti.

Miten hakeudun terapiaan?

Terapia voi olla tarpeen, kun elämäntilanne tuntuu raskaalta, kaipaat apua vaikeiden asioiden käsittelyyn tai tarvitset tukea oman toimintakykysi parantamiseen. Terapiaan tarvitaan lääkärin suositus tai lähete. Hyvä yhteistyö lähettävän tahon ja terapeutin välillä on tärkeätä. Voi olla että tarvitset tilanteessasi myös muita hoitoja, lääkitystä tai muuta tukea. 

Ota yhteys terveydenhuollon ammattilaiseen ja pyydä lääkäriltäsi lähete terapiaan. Voitte yhdessä miettiä eri vaihtoehtoja ja tehdä kokonaissuunnitelman johon terapia nivoutuu. Varaudu siihen että joskus terapiaan pääsy voi viedä aikaa. Lähetteiden tai päätösten kanssa voi mennä aikaa, vaikka sopiva terapeutti olisi jo lupautunut aloittamaan työskentelyn kanssasi. Tältä sivustolta löydät lisätietoa ja linkkejä sellaisista rahoitusvaihtoehdoista ja terapioista joita tarjoan tällä hetkellä.

Arviointikäynnit

Hyvän terapiasuhteen ja terapian onnistumisen kannalta on tärkeää, että asiakas kokee terapeutin luotettavaksi ja yhteistyön toimivaksi. Arviointikäynneillä on mahdollisuus miettiä puolin ja toisin sitä, että onko yhteistyölle riittävän hyvät edellytykset. Samalla mietitään yhteisiä tavoitteita ja punnitaan miten niihin voisi päästä. Arviointikäynneillä voit saada yksityiskohtaista lisätietoa sopimusteknisistä asioista. Ennen terapiaa tai heti terapian alussa sovitaan yhteistyön raameista: peruutuksista, lomista, maksuista, vastuista ja velvotteista molemmin puolin, jotta työskentely voisi sujua mahdollisimman selkein sävelin. Päätös yhteistyöstä olisi hyvä tehdä kasvotusten, mutta voit jäädä rauhassa miettimään omaa ratkaisuasi ja ilmoittaa siitä yhdessä sovitulla tavalla arviointikäyntien jälkeenkin. 

Terapian kustannukset

Potilaan/kuntoutujan omat kustannukset vaihtelevat terapian "rahoitussysteemien" mukaan.

 

Vaativassa lääkinnällisessä kuntoutuksessa Kela maksaa toteutuneen hoidon kuntoutussuunnitelman ja omien sääntöjensä mukaisesti. Asiakkaalle jäävät maksettavaksi arviointikäynnit, peruutuksien kustannukset ja mahdolliset yhdessä sovitut ylimääräiset tapaamiskerrat. 

Erotuksena edelliseen Kelan kuntoutuspsykoterapiassa asiakas maksaa toteutuneesta kuntoutuksesta omavastuuosuuden ja Kela maksaa loput.  

Psykoterapiaa voi hankkia myös asiakkaan omalla kustannuksella tai muulla rahoituksella, kuten vakuutusyhtiön kautta.

Kuntayhtymän rahoittama lasten ja nuorten terapia on maksutonta.

 
 

YHTEYSTIEDOT

Amranen terapiat

Musiikkipsykoterapeutti Said Amrane

 

Vapaita tapaamisaikoja voit tiedustella puhelimitse keskiviikkoisin klo 12 - 14 numerosta 041 518 1068. 

Yhteydenottopyynnön voit lähettää myös sähköpostitse

SAAPUMISOHJEET

© 2018 Said Amrane.

Site created by Viuleva.

Vastaanotto sijaitsee Pelastakaa Lapset ry:n Tiukula-talossa osoitteessa Koskelantie 38, 00601 Helsinki. 

 

Musiikkiterapiahuone sijaitsee kellarikerroksessa. Sinne pääsee kulkemaan esteettömästi hissillä tai parkkihallin kautta.

Vastaanotolle pääsee sujuvasti julkisilla kulkuvälineillä. Bussipysäkkejä on pääoven edessä ja nurkan takana. Reittien ja aikataulujen suunnittelussa auttavat: 

Taksilla saapuessasi osoite on Kalervonkatu 4. Pyydä kuljettajaa jättämään sinut pysäköintipaikalle.

Odottaminen ennen vastaanottoa:

 • Ennen kello 16 kulje pysäköintipaikalta pääovelle, joka on nurkan takana ja auki klo 16 asti. Tule odottamaan sisälle aulan odotustilaan. Haen sinut sieltä. 

 • Klo 16 jälkeen odota pääoven ulkopuolella tai sivuovella katoksen alla. Tulen sinua vastaan ovelle.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now