levin aurora

"Toinen koti" Levin Ounaskummussa

TERVETULOA

LEVIN AURORAAN

tervetuloa toiseen kotiin!

Puuhakas päivä Lapin lumoavissa maisemissa, punaisena polttelevat posket, mielessä raukea rauha ja syvällä sydämessä tyytyväisyys. Päivän päälle saunan sihisevä löyly, illallisen ihana tuoksu ja takkatulen lempeä loimu. Ulkona narskuva pakkanen, syvänsininen tähtitaivas ja vihreänä loimuavat revontulet. Tältä tuntuu Levin Aurorassa - loma-asunnossa, josta pidetään huolta kuin kalleimmasta aarteesta ja jota oikeutetusti kodiksikin kutsutaan.

Levin Aurora on Levin matkailukeskuksen kupeeseen jouluna 2006 valmistunut upea höylähirsinen lomamökki, jossa on viihtyisät tilat kahdeksalle Lapin-matkaajalle. Puolitoistakerroksinen vapaa-ajanasunto on huoneistoalaltaan 112 m², joista on alakerrassa 93 m² ja parvella 33 m². Koko päädyn levyinen parveke ja terassi mukaan lukien kerrosala on 126 m². Koko komeuden kruunaa ikkunoista avautuva tunturimaisema. Varustetaso täyttää vaativankin lomalaisen toiveet ja siksi kohdetta voikin kutsua mökin sijaan kodiksi.

 

Kolmessa makuuhuoneessa ja parvella on kaikkiaan kahdeksan runkosänkyä, joiden lisäksi makuupaikkoina toimivat olohuoneen vuodesohva ja tarvittaessa varapatjat. Pienimmälle matkaajalle on käytössä matkasänky. Ala- ja yläkerrassa on erillinen wc. 

 

Alakerrassa on tilava olohuone ja avokeittiö, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna ja erillinen wc sekä yksi makuuhuone. Niin ruokapöydän ääreen kuin olohuoneeseen on varattu istuimet kahdeksalle hengelle. Olohuoneen tunnelmanluojana ja huoneiston lisälämmönlähteenä on komea Nunnauuni-takka. Parvella on erillinen wc, kaksi makuuhuonetta sekä avotila ja kaksi makuupaikkaa, jotka voidaan tarvittaessa rauhoittaa omaan käyttöön pimennysverhoin. Katso pohjakuvat kuvagalleriasta, tutustu kohdetietoihin ja ihastu!

Tilojen suunnittelussa on hyödynnetty vuosien saatossa kertyneitä kokemuksia. Isonkin joukon hiihto- ja lasketteluvälineille on runsaasti säilytystilaa, liikuntavaatteet kuivuvat nopeasti kahdessa koneellisessa kuivauskaapissa, ruoat valmistuvat väljästi ja ruokailut sujuvat miellyttävästi kymmenen hengen pöydän ääressä. Viihtyisyyttä lisää myös koneellinen ilmanvaihto.

Lisämukavuutta tarjoaa hiihtovälineiden huoltotila, johon on kulku kätevästi kodinhoitohuoneen oven ja vilvoittelukuistin kautta. Huoltotilan varustetaso riittää ammattilaisille; tukevan voitelupöydän, infrapunalämmittimen ja imurin ansiosta voitelu sujuu - jos sen osaa.

Ikimuistoista lomaa Levin Aurorassa!

 

Tutustu kohteeseen lukemalla asiakaspalautetta

MILLAINEN ON TOINEN KOTI?
KATSELE JA IHASTU!

 Toinen koti on paikka, jossa sydän asettuu paikalleen, mieli laskeutuu lepoasentoon ja elämä antaa tilaa hengittää, harrastaa ja hyggeillä rakkaiden kanssa. Levin Aurora on kuin toinen koti. 

 Kuvat kertovat enemmän kuin tuhannet sanat. Galleriaan on koottu kuvia ihanista tiloista ja ikimuistoisia tunnelmia vuosien varrelta. Tutustu ja ihastu ikihyviksi! 

Osoite

Ettotie 38 (Ounaskumpu)

FI-99130 Sirkka

Tiedustelut ja varaukset

Puh. 050 573 2496

S-posti levinaurorainfo@gmail.com

Seuraa meitä Instagramissa!

  • White Instagram Icon

#levinaurora

Sivusto by Viuleva.

© 2019 Levin Aurora.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now